Az év vállakozása az ANDEST-2005 Bt. – Presztízs-díj átadás 17. alkalommal

2018. november 8-án nagyszabású gálaműsor keretében adták át Pannonhalmán a Presztízs-díjakat, amellyel idén is a régió legkiválóbb, példamutató cégeit, vállalkozóit tüntették ki.

Immár 17. alkalommal ismerték el azokat, akik hozzájárultak a megye és a térség gazdasági sikereihez. Hat vállalkozó, üzletember, közéleti személyiség vehetett át elismerést a Pannonhalmi Főapátságban megtartott díjátadón.

A 2018-as évben az ANDEST-2005 Bt. az év vállalkozása kitüntető címet érdemelte ki.

Az ANDEST-2005 Bt. 13 éve alakult Győrben. Kezdetben kizárólag a prémiumkategóriás Lemken talajművelő, vető- és növényvédelmi gépeit forgalmazta. Markó László ügyvezető-tulajdonos büszkén említette, hogy ebben 2007. óta folyamatosan piacvezetők és piaci részesedésük az idei évben is meghaladja az 50%-ot. Ráadásul a neves vállalatnál, amelynek közel 1600 kereskedelmi partnere van világszerte, a forgalmi adatok alapján immár harmadik alkalommal kerültek be a TOP10 disztribútor közé. A győri cég termékpalettája három éve kiegészült a cseh Farmet mezőgazdasági gépeivel, náluk a TOP5 kereskedő között vannak.

„Az alapítás óta folyamatosan fejlődünk. Győr mellett már Nyíregyházán, Szolnokon és Cecén is van telephelyünk, forgalmunk pedig az idei évben elérheti a hárommilliárd forintot. – mondta Markó László. – A Presztízs-díj az eddigi legnagyobb elismerésünk, amely nem nekem, hanem profi csapatunknak szól.”

Az év vállalkozása

Vissza a hírekhez