Dural és DuraMaxx kopóalkatrészek

A kopóalkatrészek minősége jelentős hatással van a gazdálkodás jövedelmezőségére, kiválasztásuk a helyi viszonyok és a művelt terület nagyságának figyelembe vételén is alapul.

A gazdálkodók eltérő igényeinek megfelelően a LEMKEN mostantól két termékvonalra bontja a talajművelő gépeinél használt kopóalkatrészeket. Ezek a Dural (hosszú élettartamú) és a DuraMaxx (extra hosszú élettartamú).

A LEMKEN első sorban talajművelő eszközök előállítására specializálódott gyártó. A termékeihez felhasznált alkatrészek döntő többségét saját maga, házon belül gyártja, rendelkezik hőkezelő üzemmel és hagyományosan is nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű, kiváló alkatrészek előállítására. Az 1980-as évek közepén kerültek gyártásba először önálló márkanév alatt – ez volt a Dural – a kopóalkatrészek.  Néhány évtized után a Dural kopóalkatrészek mellett megjelentek a DuraMaxx kopók is, amelyek speciálisan edzett acélból készülnek és élettartamuk 150%-kal megnövekedett.

A LEMKEN kiterjesztette a rendkívüli kopásállóságú alkatrészek előállítását a tarlóművelő gépek szegmensére is. A Karat kultivátorok kopórészei esetében például a teljes termékválaszték elérhető a carbide lapkás kopóelemekkel, amelyek így kiegészítik a korábban is elérhető páncélozott kapaváltozatokat.

A Rubin rövidtárcsa sorozat esetében a már jól ismert és bevált, alapfelszereltségként szállított tárcsalapok mellett a LEMKEN erősen edzett acélból készült újfajta tárcsalapokat is ajánl, amelyek élettartama mintegy 20%-kal hosszabb.

Miután a LEMKEN termékkínálatában egyre szélesebb körben terjednek el a rendkívüli kopásállósággal rendelkező kopórészek, a jövőben ezeket a gyártó egységesen DuraMaxx márkanév alatt fogja forgalomba hozni. A hagyományos, korábban is használt hosszú élettartamú alkatrészek pedig a Dural márkanév alatt kerülnek a piacokra.

Cégünk kizárólag eredeti, gyári kopóalkatrészeket forgalmaz, amelyekből jelentős értékű raktárkészlettel rendelkezünk. Négy magyarországi telephelyünkről (Cece, Győr, Nyíregyháza, Szolnok) folyamatosan, jellemzően azonnal ki tudjuk szolgálni partnereinket akár személyesen, akár postai kiszállítással. Rugalmas ügyintézéssel, szakértő csapattal és versenyképes árainkkal kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

hir-img-202002-2.jpg

Vissza a hírekhez