LEMKEN Karat 9 - mostantól extra-sekély művelésre is!

Még sokoldalúbb alkalmazási lehetőség a DeltaCut kapákkal

A három kapasoros Karat 9 intenzív kultivátort évek óta nagy sikerrel használják világszerte.
A nyolc különböző kapakialakítással széles felhasználási tartományban alkalmazható 5 és 30 cm munkamélységben, a sekély tarlóműveléstől az alapművelésig. Az új DeltaCut kapák (KG 35) immár lehetővé teszik a különösen sekély művelést 5 cm munkamélységig.

DeltaCut kapa

DeltaCut kapa

A teljes munkaszélességben végzett sekély művelés különösen hasznos az őszi köztes növények tavaszi bedolgozásánál, vagy a tarlóhántás első meneténél. A DeltaCut kapák megbízhatóan átvágják az őszi köztes növények gyökereit és megakadályozzák a talaj további vízvesztését. A tarlóhántás, a tarlómaradványok sekélyen végzett bedolgozása elősegíti gyommagvak és az árvakelés egyenletes csírázását és a párolgás csökkentését.

A körülbelül 28 centiméteres osztástávolsággal elhelyezett 35 centiméter széles DeltaCut kapák még jelentős kopással járó hosszú használat után is képesek a teljes munkaszélesség átvágására. A különösen nagy területteljesítmények érdekében karbid bevonattal is elérhetőek, amely akár ötször hosszabb hasznos élettartamot eredményez. Ezen kapák minimális hosszirányú kopása állandó munkaminőséget biztosít a teljes hasznos élettartama alatt.

A LEMKEN Karat 9 esetén a gyorscserélő rendszer az alapkivitel részét képezi, ami lehetővé teszi a szerszám nélküli átállítást az extra sekély művelésre. A DeltaCut kapák már rendelhetőek kollégáinknál.

Karat 9 kultivátor SeedHub köztesvetővel és DeltaCut kapákkal

Karat 9 kultivátor SeedHub köztesvetővel és DeltaCut kapákkal
Vissza a hírekhez