Növényvédelem a LEMKEN vállalattól - mire számíthatnak a gazdák?

A LEMKEN vállalat minden gazdálkodónak - legyen az hagyományos vagy bio - a megfelelő eszközöket biztosítja a sikeres és jövedelmező növénytermesztéshez.

A klasszikus, szántóföldi növénytermesztésben használható permetezőgépek forgalmazásának megszüntetésétől függetlenül – a LEMKEN mindig elérhető ügyfeleinknek, hogy tanácsokat és támogatást nyújtson, ahogy korábban is tette.

A döntés ennek ellenére nem volt könnyű, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a vegyszeres növényvédelem használata nélkülözhetetlen a modern mezőgazdaság számára. A LEMKEN vállalat számára azonban a szántóföldi vontatott permetezőgépek szegmense több év eltelte után sem volt elég sikeres a költség/árbevétel és a célzott piaci részesedés szempontjából.

Mezőgazdasági gépek gyártójaként a LEMKEN tisztában van a mezőgazdasággal kapcsolatos felelősségével, de elsősorban a több, mint 1600 alkalmazottjáért tartozik felelősséggel. Folyamatosan felülvizsgálja tevékenységét, és mint minden gazdálkodó és vállalkozó, állandóan ellenőrzi, hogy termékskálája megfelelő-e a jövőre tekintve is. A LEMKEN továbbra is elkötelezett az innovatív technológia, a tudás és a legjobb eredmények mellett. Közép- és hosszútávon elkötelezett a vegyszeres növényvédelem és a mechanikus gyomirtás kombinálásában, a környezet védelme és az erőforrások megőrzése érdekében. Ezért továbbfejleszti az intelligens sor- és pont-permetezési módszereket a kameratechnológiával kombinálva.

Lemken Koralin sekély kultivátor

Lemken Koralin sekély kultivátor
Vissza a hírekhez