Rendkívüli finanszírozási lehetőség

Az Andest-2005 Kft. és a CIB Lízing Zrt. közötti sikeres együttműködés eredményeként kedvező finanszírozási lehetőséget tudunk biztosítani Önöknek Lemken, illetve Farmet gépek vásárlása esetén.
Andest-2005 Bt. CIB Lízing

Az Andest-2005 Kft. és a CIB Lízing Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4-14., Cg.: 01-10-044131) közötti sikeres együttműködés eredményeként kedvező finanszírozási lehetőséget tudunk biztosítani Önöknek Lemken, illetve Farmet gépek vásárlása esetén.

A finanszírozást az MNB Növekedési Hitelprogram fix (NHP fix) keretében, kizárólag forintalapú, zártvégű pénzügyi lízing formájában ajánljuk, mindaddig, amíg az MNB Növekedési Hitelprogram keretében a megfelelő forrás a CIB Lízing rendelkezésére áll. A kamat mértéke évi fix 1,89% , a 2020. május 31-ig kiadott ajánlatokra érvényes, amely ügyfeleinknek kedvezőbb, mint a termék sztenderd kamatozása, egyéb költség (például kezelési költség) nincs.

Két konkrét példa (indikatív ajánlat) segítségével bemutatjuk a finanszírozási konstrukciót. Az első példa 3 500 000 Ft + Áfa gépértékről szól, amely nagyságrendileg pl. 3 fejes eke, vagy 3 m-es szántóföldi nehézkultivátor gépre vonatkozik, a második példa 9 000 000 Ft + Áfa gépértékről szól, amely nagyságrendileg pl. 6 m-es kompaktor, vagy 4,5 m-es rövidtárcsa gépre vonatkozik. Az indikatív ajánlatok futamideje 5 év, és Áfa visszaforgatásúak, de az ajánlat paraméterei természetesen igény szerint változtathatók. A fizetendő kamat az első példa esetén a teljes futamidő alatt mindösszesen 139 499 Ft, a második példa esetén - szintén a teljes futamidő alatt - mindösszesen 358 713 Ft. A legtöbb esetben önerőként Áfával indítható a finanszírozás, de ez természetesen a CIB Lízing döntése, amely az Ön vállalkozásának minősítése után válik véglegessé.

nl_cib-finanszirozas-03-2.jpg

A finanszírozás CIB Lízing által elvárt minimális biztosítékai:

  • teljes körű eszközbiztosítás,
  • felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás az igénylő vállalkozás bankszámláira,
  • a lízing jogcím bejegyzése a Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba, amelynek a költségét az igénylő vállalkozás viseli.

A fenti adatok csak tájékoztató jellegűek, nem teljes körűek, és sem a CIB Lízing Zrt. részéről, sem az Andest-2005 Kft. részéről nem minősülnek ajánlattételnek. A pénzügyi lízinget a CIB Lízing Zrt. saját hitelbírálati feltételei szerint nyújtja.
A zártvégű pénzügyi lízingre vonatkozó szerződési feltételeket a „CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata Gép, Berendezés Jármű Nyílt végű, Zárt végű Pénzügyi Lízing, valamint Visszlízing” (a továbbiakban: ÁSZF) elnevezésű okirat, a vonatkozó díjtételeket, költségeket, a MNB NHP Hirdetmények tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a https://net.cib.hu/lizing_csoport/index honlapon kondíciók, hirdetmények menüpont alatt.

A jelen tájékoztatás szerinti finanszírozást a CIB Lízing Zrt. nyújtja, és a finanszírozással, illetve a CIB Lízing Zrt. által nyújtott pénzügyi szolgáltatással kapcsolatban az Andest-2005 Kft. a CIB Lízing Zrt. függő ügynökeként jár el.

Vissza a hírekhez