Rendkívüli finanszírozási lehetőség

Az Andest-2005 Bt. és a CIB Lízing Zrt. közötti sikeres együttműködés eredményeként kedvező finanszírozási lehetőséget tudunk biztosítani Önöknek Lemken, illetve Farmet gépek vásárlása esetén.
Andest-2005 Bt. CIB Lízing
Az Andest-2005 Bt. és a CIB Lízing Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4-14., Cg.: 01-10-044131) közötti sikeres együttműködés eredményeként kedvező finanszírozási lehetőséget tudunk biztosítani Önöknek Lemken, illetve Farmet gépek vásárlása esetén.

A finanszírozást az MNB Növekedési Hitelprogram (NHP) Fix konstrukció keretében, kizárólag forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formájában ajánljuk, mindaddig, amíg az MNB Növekedési Hitelprogram keretében a megfelelő forrás a CIB Lízing Zrt. rendelkezésére áll.
A kamat mértéke évi fix 2,29%, amely ügyfeleinknek kedvezőbb, mint a termék sztenderd kamatozása, egyéb költség (például kezelési költség) nincs.

nl_cib-finanszirozas-2.jpg

Két konkrét példa (indikatív ajánlat) segítségével bemutatjuk a finanszírozási konstrukciót. Az első példa 3 500 000 Ft + Áfa gépértékről szól, amely nagyságrendileg pl. 3 fejes eke, vagy 3 m-es szántóföldi nehézkultivátor gépre vonatkozik, a második példa  9 000 000 Ft + Áfa gépértékről szól, amely nagyságrendileg pl. 6 m-es kompaktor, vagy 4,5 m-es rövidtárcsa gépre vonatkozik. Az indikatív ajánlatok futamideje 5 év, és Áfa visszaforgatásúak, de az ajánlat paraméterei természetesen igény szerint változtathatók. A fizetendő kamat az első példa esetén a teljes futamidő alatt mindösszesen 146 814 Ft, a második példa esetén - szintén a teljes futamidő alatt - mindösszesen 377 521 Ft. A legtöbb esetben önerőként Áfával indítható a finanszírozás, de ez természetesen a CIB Lízing Zrt. döntése, amely az Ön vállalkozásának minősítése után válik véglegessé.

A finanszírozás CIB Lízing által elvárt minimális biztosítékai:

  • teljes körű eszközbiztosítás,
  • felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás az igénylő vállalkozás bankszámláira,
  • a lízing jogcím bejegyzése a Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba, amelynek a költségét az igénylő vállalkozás viseli.


A fenti adatok csak tájékoztató jellegűek, nem teljeskörűek, és sem a CIB Lízing Zrt. részéről, sem az Andest-2005 Bt. részéről nem minősülnek ajánlattételnek. A pénzügyi lízinget a CIB Lízing Zrt. saját hitelbírálati feltételei szerint nyújtja.  A zártvégű pénzügyi lízingre vonatkozó szerződési feltételeket a „CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata  Gép, Berendezés Jármű Nyílt végű, Zárt végű Pénzügyi Lízing, valamint Visszlízing” (a továbbiakban: ÁSZF) elnevezésű okirat, a vonatkozó díjtételeket, költségeket, a MNB NHP Hirdetmények tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a https://net.cib.hu/lizing_csoport/index honlapon kondíciók, hirdetmények menüpont alatt.

Vissza a hírekhez