Stratégiai szövetség a LEMKEN és az AppsforAgri között

A mai intelligens, hálózatba kapcsolt mezőgazdasági gépek számos olyan kiegészítő termék és szolgáltatás bevezetését teszik lehetővé, melyek még hatékonyabbá teszik a mezőgazdasági munkákat. A LEMKEN együttműködésre lépett az AppsforAgri céggel, hogy kiaknázzák az ebben rejlő lehetőségeket. A cél az együttműködés ezzel az induló holland céggel, hogy erre a területre alkalmazásokat fejlesszen ki. Az AppsforAgri első termékei immár elérhetőek a LEMKEN cégen keresztül.

Az együttműködés lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy szenzor technológiát és a hozzájuk társítható applikációkat már használatba tudják venni. Középtávon olyan további integrált megoldásokat tervezünk kifejleszteni, melyekben közvetlen hálózatba kerülnek az alkalmazások, szenzorok és gépek. A LEMKEN és az AppsforAgri együttműködése lehetővé teszi, hogy a cég tovább folytassa az ilyen irányú fejlesztéseit. A LEMKEN ügyvezető igazgatója, Anthony van der Ley úgy véli, hogy ez egy fontos előrelépés: „Ez ismételten azt bizonyítja, hogy a LEMKEN, a professzionális gazdálkodás szakértője a jövőre összpontosít. Úgy gondoljuk, hogy ez az együttműködés gyorsabbá, agilisabbá és hatékonyabbá tesz bennünket, hogy még jobban ki tudjuk elégíteni a gazdálkodók szükségleteit.”

Stratégiai szövetség a LEMKEN és az AppsforAgri között

A LEMKEN társtulajdonosa, Nicola Lemken és Anthony van der Ley ügyvezető igazgató aláírja az együttműködési megállapodást az AppsforAgri részéről Michel de Vree és Corné Braber urakkal

Az AppsforAgri egy viszonylag fiatal cég, mely sikeres úttörővé vált az új technológiák és a Dolgok Internete (IoT) területén. A cég felhasználóbarát termékei a különböző adatok összegyűjtésén alapszanak, melyeket speciálisan kifejlesztett algoritmusok értékelnek, majd új technológiákhoz kapcsolnak. A LEMKEN céggel történő együttműködés lehetővé teszi a két cég számára, hogy egyesítsék erősségeiket és képességeiket. Iljan Schouten, a LEMKEN Növényvédelmi Részleg vezetője magyarázatában rámutat, hogy “a gazdálkodóknak és bérvállalkozóknak nem csak kimagaslóan jó munkagépeket akarunk biztosítani, hanem nagyobb támogatást is a döntéshozatali folyamataikban. Egyértelműen nyernek azzal, ha aktívan segíteni tudjuk őket például annak meghatározásában, hogy mikor optimális a szántóföldi permetezőgépeiket alkalmazni.”

Stratégiai szövetség a LEMKEN és az AppsforAgri között

Új együttműködő partnerek: Nicola Lemken, Corné Braber, Anthony van der Ley és Michel de Vree

Vissza a hírekhez