Alkatrész

alkatrész


Alkatrész katalógusok megtalálható az adott gép oldalán.

Alkatrész érdekődésével kérem hívja : Ertler Ferenc 70/4082334

Teljeskörű információk, cikkszámok, LEMKEN gépekhez CSAK EREDETI ALKATRÉSZEK!!

Válassza az eredetit és biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja!

Az eredeti LEMKEN alkatrészek hosszú élettartamukkal, könnyű felszerelhetőségükkel és tökéletes illeszkedésükkel is különböznek az utángyártott daraboktól. A tökéletes illeszkedés érdekében a LEMKEN nemcsak a kész alkatrészeket ellenőrzi folyamatosan 3D-s vizsgálati módszerekkel, hanem az alkatrészek előállításához használt eszközöket is.

Csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülhet LEMKEN alkatrész, ezért minden alapanyag szállítmányt minőségvizsgálatnak vetnek alá annak érdekében, hogy megfeleljen a szigorú előírásoknak.

alkatrész


A folyamatos kutatás-fejlesztés a felhasznált anyagok és eljárások tekintetében garantálja, hogy mindig a lehető legjobb minőségű alkatrészek kerüljenek legyártásra. A LEMKEN speciális – kifejezetten a részére készült – acélokat használ fel a gyártásban. A beérkező alapanyagok keménységének tesztelése és a mikroszkópos analízis segítségével választják meg az anyagok optimális kezeléséhez használt eljárásokat. A mindig egyenletesen magas minőséget robotok segítségével biztosítják a préselés és a hőkezelési, edzési eljárás során.

Minden egyes eredeti kopóalkatrész talajjal nem érintkező részén megtalálható a LEMKEN logó és az adott alkatrész cikkszáma. Így könnyű a beazonosítás, amellyel időt spórolhatunk, és a felhasználó biztos lehet benne, hogy a kiváló LEMKEN minőséget kapja.

alkatrész


Hisszük, hogy a hosszú hasznos élettartam fontosabb, mint a legalacsonyabb ár. A megnövekedő szerviz-intervallumok következtében a karbantartásra fodított idő pedig jelentősen csökkenthető.

Minden legyártott LEMKEN gép kap egy „születési, anyakönyvi kivonatot”, amely dokumentum megnevezéssel és cikkszámmal együtt tartalmazza az összes alkatrészt, amelyből összeállították. Emiatt még sok évvel a gyártás után is pontosan beazonosíthatóak a szükséges alkatrészek, amellyel időt és az esetleges téves rendelések kiküszöbölésével pénzt spórolhatunk.

A LEMKEN gyár kiváló logisztikai rendszerének köszönhetően éves szinten mintegy 60.000 megrendelést, ami nagyságrendileg 5,2 millió darab alkatrész, szállít ki partnereinek.

A növekvő gazdaságméretek és az egyre szélsőségesebbé váló időjárás miatt fontos, hogy a szükséges alkatrészek a lehető leggyorsabban rendelkezésre álljanak. Az Andest 2005 Bt. a készleten lévő alkatrészeket a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül eljuttatja partnereihez.

Az Andest 2005 Bt., mint piacvezető magyarországi LEMKEN kereskedő, kizárólag eredeti alkatrészeket forgalmaz az értékesített munkagépekhez!

alkatrész

Kopó alkatrész katalógus letöltése /PDF/